DIESELKORJAAMO

Meiltä uusi diesel-pumppu ja syöttöpumppu laitteeseesi

 

Meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus dieselpolttoainelaitteista. Dieselkorjaamomme huoltaa ja korjaa diesel syöttöpumput sekä diesel suuttimet merkistä riippumatta. Ohjelmaamme kuuluvat myös vaihtopumput ja suuttimet kaikkiin merkkeihin niin kevyeen kuin raskaaseen kalustoon sekä työkoneisiin.

Kun toimitat syöttöpumpun, korkeapainepumpun tai suuttimet meille niin teemme kustannusarvion, jonka jälkeen neuvottelemme kanssanne eri vaihtoehdoista. Huollamme ja korjaamme myös vanhemman kaluston diesel syöttöpumput ja diesel suuttimet vankalla kokemuksella, merkistä riippumatta. Meiltä löytyy laaja valikoima vanhempien dieselpumppujen ja dieselsuuttimien vaihtolaitteita.

Jos etsit luotettavaa Dieselkorjaamoa tai sinulla kysyttävää dieselaitteesi testaukseen tai korjaukseen liittyen, ota yhteys meihin.

Sivuiltamme löydät myös erittäin kattavan ja hinnoiltaan kilpailukykyisen verkkokaupan. Jotkin syöttöpumput ja suuttimet ovat kannattavia korjata, mutta joissain tapauksissa uuden suuttimen tai pumpun osto on järkevämpää.

 

Diesel syöttöpumput, Diesel suuttimet ja Diesel varaosat

 

Iisalmen Diesel-osa Oy:llä on monipuolinen kokemus Diesel- syöttöpumpuista ja diesel -suuttimista.

Valikoimaamme kuuluu diesel syöttöpumpuissa ja dieselsuuttimissa valtamerkit mm. BOSCH, CAV, DENSO, DELPHI, ZEXEL, STANADYNE, VDO

Laajan verkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme diesel syöttöpumput ja dieselsuuttimet nopella toimituksella ja järkevään hintaan.

 

Diesel syöttöpumput, Diesel suuttimet korjaus ja huolto

 

Teemme asiakkaalle kustannusarvion diesel syöttöpumpusta ja diesel suuttimesta verraten sitä uuden diesel syöttöpumpun tai diesel suuttimen hintaan. Näin asiakas saa parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Yhteydenotot puhelimitse +358405288324, sähköpostilla asiakaspalvelu@dieselosa.fi tai tekninen tuki & yhteys kautta.

 

Meiltä saat seuraavat palvelut liittyen Dieselkorjaamiseen:

 

Common rail suuttimien testaus ja korjaus

Autosi tai koneesi käyntihäiriöt tai huonontunut käyntiinlähtö johtuu yleensä viallisesta/viallisista common rail – tai pumppusuuttimista. Mikäli et tiedä varmasti mikä/mitkä diesel suuttimet ovat viallisia, niin voit toimittaa ne meille testattavaksi ja korjattavaksi. Lue lisää Common rail suuttimista.

 

Common rail pumppujen testaus ja korjaus

Common rail pumpun tehtävä on antaa paine suuttimille. Mikäli pumppuun tulee vika, niin se ei anna painetta eteenpäin. Myös polttoaine vuodot ovat yleisiä common rail pumpuissa. Meiltä common rail pumput kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu lisää Common rail pumppuihin.

 

Diesel suuttimien testaus ja korjaus

Vanhan malliset diesel suuttimet kannattaa korjata, koska niiden korjaamiseen riittää yleensä suutinkärkien vaihto. Common rail suuttimet testataan ja raportoidaan, jonka perusteella nähdään suuttimen kunto.

 

Piezo-ohjatut suuttimien testaus

Meiltä löytyy tarvittava välineistö ja ammattitaito myös Piezo-ohjattujen suuttimien testaukseen.

 

Vaihtopumput ja vaihtosuuttimet

Meiltä löydät laajan valikoiman vaihtopumppuja ja vaihtosuuttimia. Meiltä löydät myös vanhempiin dieselpumppuihin ja dieselsuuttimiin vaihtolaitteita. Neuvomme mielellämme valinnassa.

Dieselkorjaamo